Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 3, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Accident mortal la Dragodana! Jeep, izbit frontal de un TIR

DÂMBOVIŢA: Accident mortal la Dragodana! Jeep, izbit frontal de un TIR 

Sursa foto: cronica-gastiului.ro

Un târgoviştean de 46 de ani a murit, în această dimineaţă, într-un accident rutier pe DN 72, în satul Dragodana. Bărbatul era pasager într-o maşină de teren, care a fost izbită frontal de un TIR, fiind apoi proiectată într-un alt autoturism. Şoferul mastodontului le-a declarat poliţiştilor că a avut o defecţiune la sistemul de frânare, relatează Cronica de Găeşti, însă nu este exclus să fii adormit la volan.

Bărbatul care a decedat se întorcea de la un concurs destinat câinilor. Şoferul Jeep-ului şi patrupedele au scăpat ca prin minune. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier. Cert este că, de-a lungul timpului, în zonă au avut loc foarte multe accidente de circulaţie, fiind vorba despre o curbă extrem de periculoasă.

4 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Accident mortal la Dragodana! Jeep, izbit frontal de un TIR

 1. madalina

  acest sofer inconstient ar trebui obligat sa depuna o suma de bani lunar sustinand intretinerea familiei indurerate tinand cont ca a lasat 2 copii fara TATA .acest om nu trebuie nepedepsit .

   
  • daniel

   Daca ma puteti ajuta cu un nr de contact al familiei, doresc sa discut personal cu sotia decedatului cu privire la viitorul copiilor
   0732322090

    
   • aurora

    nr contact al sotiei decedatului 0762786707

     
 2. C-TIN

  un membru din familia celui decedat sa ma contacteze pt un ajutor financiar.daca cineva cunoaste aceasta familie sa le dea datele mele de contact.tel 0734 068 125

   

Adaugă un Comentariu

*