Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 27, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Accident rutier la Conţeşti! Un tânăr de 23 de ani, resuscitat la sol, a murit în elicopterul SMURD

DÂMBOVIŢA: Accident rutier la Conţeşti! Un tânăr de 23 de ani, resuscitat la sol, a murit în elicopterul SMURD 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.tirgumureseanul.ro)

Vremea rea a adus pe şosele o mulţime de tragedii. În urmă cu câteva ore, pe DN 71, Bucureşti-Târgovişte, în satul Crângaşi, comuna Conţeşti, s-a produs un grav accident de circulaţie din cauza neadaptării vitezei la traficul în condiţii de umiditate accentuată.

Două autovehicule, un autoturism Skoda şi o dubă, s-au ciocnit frontal din cauza fenomenului de acvaplanare. Conducătorii celor două maşini nu au realizat că pe acea porţiune de drum carosabilul este acoperit de apă, au derapat şi apoi au intrat în coleziune frontală.

În urma impactului deosebit de puternic, un tânăr de 23 de ani, din Văleni Dâmboviţa, a decedat. Echipajele SMURD au reuşit să-l scoată dintre fiarele contorsionate, iar medicii l-au readus la viaţă prin resuscitare. Din păcate, din cauza leziunilor suferite, bărbatul a murit în elicopterul SMURD care îl transporta la un spital din Bucureşti.

3 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Accident rutier la Conţeşti! Un tânăr de 23 de ani, resuscitat la sol, a murit în elicopterul SMURD

 1. cata

  De ce nu scrieti ca milogii de la CNADR nu sunt in stare sa acopere santurile alea facute de tituri pentru ca atunci cand au reconditionat carosabilul s-a furat cativa centimetrii din statul de asfalt..? asta e adevarul..mergi cu masina pe acolo si te rastorni in linie dreapta datorita rahaturilor de drumuri din tara asta condusa de infecti.

   
  • Incomod

   Urmează un articol despre aceste probleme şi multe altele…

    
 2. ASVAR

  Doresc să ajut familia bărbatului decedat….0761977262…0727454902

   

Adaugă un Comentariu

*