Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 15, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Accidente înscenate pentru banii pe asigurare! Poliţiştii au reţinut încă un suspect

DÂMBOVIŢA: Accidente înscenate pentru banii pe asigurare! Poliţiştii au reţinut încă un suspect 

catuse k

Poliţiştii dâmboviţeni au reţinut astăzi, pentru 24 de ore, un tânăr de 26 de ani, bănuit că face parte din gruparea infracţională care se ocupa cu fraudarea societăţilor de asigurare-reasigurare, destructurată la data de 11 iunie 2014. Bărbatul urmează să fie prezentat în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

„În urma investigaţiilor efectuate, a reieşit faptul că, în perioada 2011-2013, mai multe persoane ar fi înscenat accidente rutiere prin întocmirea de acte în fals, pe baza cărora ar fi fost întocmite şi avizate documente de daună, beneficiind astfel de despăgubiri de peste 175.000 de euro”, se arată într-un comunicat al IPJ Dâmboviţa.

La momentul destructurării reţelei infracţionale, la sediul Poliţiei au fost conduse pentru audieri 18 persoane, dintre care au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile doi bărbaţi, unul în vârstă de 38 de ani, celălalt de 41 de ani.

Adaugă un Comentariu

*