Știri, Muntenia-Sud, România|marți, ianuarie 22, 2019
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: ACL, atac la prefectul Marinescu! „Va asculta orbeşte comenzile politice ale lui Adrian Ţuţuianu”

DÂMBOVIŢA: ACL, atac la prefectul Marinescu! „Va asculta orbeşte comenzile politice ale lui Adrian Ţuţuianu” 

ludovic orban - iulian vladu

Nici nu s-a uscat cerneala pe jurământul noului prefect de Dâmboviţa – Ioan Marinescu şi, iată, după o luuungă pauză, ACL-iştii au găsit subiect să iasă astăzi în conferinţă de presă.

Copreşedintele Ludovic Orban a declarat că schimbarea prefectului de Dâmboviţa s-a făcut la dorinţa preşedintelui Organizaţiei PSD – Adrian Ţuţuianu, care a vrut să-l pună în această funcţie pe principalul său colaborator, cu unicul scop de a permite fraudarea turului II al alegerilor prezidenţiale.

„Această decizie a Guvernului Ponta arată disperarea PSD înaintea turului II al alegerilor. Această disperare îi determină pe PSD-işti să fie capabili de orice încălcare a legii. Prefectul Ioan Marinescu va asculta orbeşte comenzile politice ale preşedintelui PSD Dâmboviţa”, a spus Ludovic Orban.

Liderul ACL a mai susţinut că are numeroase semnale din teritoriu care arată că PSD va încerca fraudarea alegerilor. Potrivit lui Orban, s-au constituit deja  grupuri mici de PSD-işti care vor încerca votul multiplu, dar şi grupuri care se vor ocupa cu cumpărarea de voturi.

„ACL se va bate cu toate armele conferite de lege pe care le avem la dispoziţie. Vom sesiza Parchetul şi DNA în legătură cu orice informaţie pe care o vom avea în legătură cu fraudarea alegerilor”, a declarat Ludovic Orban – copreşedinte ACL Dâmboviţa.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: ACL, atac la prefectul Marinescu! „Va asculta orbeşte comenzile politice ale lui Adrian Ţuţuianu”

  1. Roșulski

    Oameni buni, priviți acest personaj sinistru din politica românească – ludovic orban – și veți vedea adevărata față a politicii românești. Nici unul nu e mai breaz, numai că bețivanul ăsta a întrecut orice închipuire despre politica de la noi, iar noi alegătorii zâmbim…și tăcem, tăcem. Pe ăsta doar azilul de nebuni îl poate lua dintre noi, dar cred că nu-l poate și vindeca!

     

Adaugă un Comentariu

*