Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iulie 9, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Adrian Mutu vine la lansarea unui produs revoluţionar de protecţie pentru auto

DÂMBOVIŢA: Adrian Mutu vine la lansarea unui produs revoluţionar de protecţie pentru auto 

Sursa foto: www.thesun.co.uk

Vineri, 15 septembrie, se va lansa pe piaţa din România cea mai performantă tehnologie de protecție nanoceramică pentru automobile și nu numai. Evenimentul, organizat în judeţul Dâmboviţa, la sediul producătorului, va fi prezentat de Roxana Ciuhulescu şi va avea ca invitaţi speciali pe Adrian Mutu şi Vlad Enăchescu.

Ceramic Pro este un producător de straturi protectoare nanoceramice pentru toate suprafețele. Din 2010, linia de produse Ceramic Pro a fost extinsă cu o serie de straturi de protecție potrivite pentru o gamă variată de suprafețe, de la sticlă, aliaj, țesături, piele, plastic și cauciuc, până la industria automobilelor, aviației și cea nautică.

Pentru automobile, efectul superhidrofob al produselor face ca apa să se scurgă instantaneu de pe suprafață, are proprietăți de autocurățare (apa se scurge de pe suprafața și adună totodată particulele de praf și murdărie în calea acesteia) și ignifuge.

Ceramic Pro România poate fi găsit în satul Dumbrava, în apropiere de Târgoviște.

Adaugă un Comentariu

*