Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, noiembrie 28, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Adrian Simion va fi noul preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Compania de Apă

DÂMBOVIŢA: Adrian Simion va fi noul preşedinte al Consiliului de Administraţie de la Compania de Apă 

Consiliul Municipal 1

Consilierii târgovişteni întruniţi astăzi în şedinţă ordinară de lucru au stabilit limitele mandatului reprezentantului municipiului la şedinţa Adunării Generale a Acţionarilor Companiei de Apă, care se va ţine mâine, 30 mai. Practic, aleşii au stabilit prin vot secret componenţa viitorului Consiliu de Administraţie al Companiei de Apă.

Au fost validaţi 7 din cei 14 candidaţi propuşi de firma care a fost angajată pentru recrutare: Cătălin Chiru Cristea; Daniela Popa; Ovidiu Brezan; Alexandru Mariuţan; Valeriu Goicea; Ciprian Iacob şi Adrian Simion. Cel din urmă a fost desemnat, tot prin vot secret, ca preşedinte al Consiliului de Administraţie. Marii învinşi sunt Iancu Caracota – fost prefect al judeţului şi Mihail Drugă – fost director al Gărzi de Mediu Dâmboviţa. De precizat că Adrian Simion – desemnat ca preşedinte al noului Consiliu de Administraţie a făcut parte şi din vechiul for de conducere al Companiei de Apă.

Toate aceste schimbări în conducerea Companiei de Apă au survenit ca urmare a scandalului de la Aninoasa, din luna martie, când oamenii au primit la robinet apă cu dejecţii. Trei dintre membrii Consiliului de Administraţie şi-au înaintat atunci demisiile, asumându-şi în acest mod o parte din vină. Schimbarea întregului Consiliu de Administraţie a venit aşadar firesc. De asemenea, şi-a pierdut mandatul de director şi Dorin Staicu. Acesta a fost înlocuit cu Mircea Constantin, cunoscut dâmboviţenilor de pe vremea când a condus UPET Târgovişte.

 

Adaugă un Comentariu

*