Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, ianuarie 23, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Adrian Ţuţuianu a câştigat alegerile cu PSD, dar va pierde partidul!

DÂMBOVIŢA: Adrian Ţuţuianu a câştigat alegerile cu PSD, dar va pierde partidul! 

cezar-preda-2

PNL Dâmboviţa a reuşit, anul acesta, să o ia înaintea PSD în ceea ce priveşte relaţia cu jurnaliştii. Dacă social-democraţii sunt ocupaţi cu puterea, cu guvernarea, ba chiar unii profită de vacanţă până pe la începutul lunii februarie, liberalii s-au grăbit să iasă la rampă. Cezar Preda a organizat prima conferinţă de presă a unui partid politic în Dâmboviţa pe anul 2017.

Unul dintre subiectele atinse astăzi de deputatul liberal se referă la noua conducere a Consiliului Judeţean Dâmboviţa care urmează a fi unsă în şedinţa CJD de miercuri, 11 ianuarie, după ce Adrian Ţuţuianu a optat pentru postul de senator, iar Cornel Ştefan, fost vicepreşedinte, a ales să devină deputat în Parlamentul României.

Preda a recunoscut că social-democraţii, ţinând cont de ponderea pe care o au în forul judeţan de conducere, îi vor pune în fruntea instituţiei fără probleme pe cei pe care îi doresc. Şeful PNL i-a urat, pe un ton uşor ironic, mult succes lui Adrian Ţuţuianu, spunând că „ce îşi face omul cu mâna lui lucru manual se cheamă. Asta este decizia dânsului. Ştiţi cum este. Câştigi alegerile şi pierzi partidul. Se mai întâmplă. Şi eu am trecut prin astea”, a declarat preşedintele PNL Dâmboviţa.

Cezar Preda a făcut aluzie la faptul că succesorul lui Ţuţuianu la preşedinţia Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Alexandru Oprea, va deveni stăpânul absolut al filialei judeţene a PSD. În aceste condiţii, puterea lui Ţuţuianu în organizaţie fiind pe cale să se stingă.

Liberalii, a mai spus Cezar Preda, nu vor renunţa la exerciţiul democratic în Consiliul Judeţean. La şedinţa de alegere a noii conduceri a judeţului, consilierii PNL vor avea şi ei propuneri. Gabriel Grozavu va fi candidatul PNL pentru funcţia de preşedinte, iar Iulian Popa şi Bogdan Marcu – pentru posturile de vicepreşedinţi.

„Propunerile noastre vizează mai bine pentru toţi primarii, nu doar pentru primarii PSD”, a precizat Cezar Preda.

cezar-preda-gabriel-grozavu

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Adrian Ţuţuianu a câştigat alegerile cu PSD, dar va pierde partidul!

  1. moshu49

    să-i spună cineva lu’ Preda că s-a terminat campania electorală… :(

     

Adaugă un Comentariu

*