Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, septembrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Adrian Ţuţuianu, la pas prin târgurile organizate de Sfânta Marie Mică

DÂMBOVIŢA: Adrian Ţuţuianu, la pas prin târgurile organizate de Sfânta Marie Mică 

targuri 3

Preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu, astăzi, de Sfânta Marie Mică, a făcut un tur de forţă prin localităţile unde de ziua de naştere a Sfintei Fecioare s-au organizat târguri tradiţionale.

Prima oprire a fost la Ocniţa, unde, de câţiva ani, într-o superbă poieniţă, localnicii şi nu numai ei se adună să petreacă de ziua comunei. Primarul Viorel Cismaru, pe scenă, în faţa publicului, a anunţat că a trecut oficial la PSD. Binele comunităţii a primat în luarea acestei decizii.

A urmat Cornăţelu, unde se organizează unul dintre cele mai mari bâlciuri din judeţ. Târg cu tradiţie. Aici, an de an, vin comercianţi, meşteşugari, agricultori din toate colţurile ţării. Preşedintele Consiliului Judeţean a dat o tură printre precupeţi, a salutat oamenii, a purtat scurte dialoguri legate de viaţa de zi cu zi şi le-a urat succes în activitatea pe care o întreprind. Aceeaşi atmosferă de petrecere şi bună dispoziţie şi la Brezoaiele, în sudul judeţului.

targuri 4 targuri 5 targuri 1 targuri 2 targuri 6

Adaugă un Comentariu

*