Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, ianuarie 29, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Adrian Ţuţuianu, membru în comisia pentru modificarea statutului PSD

DÂMBOVIŢA: Adrian Ţuţuianu, membru în comisia pentru modificarea statutului PSD 

adrian tutuianu

PSD se pregăteşte pentru curăţenia de primăvară.Îşi vor face social-democraţii ordine în casă, în gânduri şi în ideologie,aşa a reieşit astăzi din conferinţa de presă susţintă de preşedintele organizaţiei Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu.

Liderii partidului se vor întâlni pe 30 ianuarie, la munte, la Sinaia,unde pesediştii vor pune la punct strategia paşilor ce urmează a fi făcuţi,pe scena politică românească, care devine de la o zi la alta tot mai sensibilă şi plină de neprevăzut.

La şedinţa lărgită a Comitetului Executiv Naţional se vor afla toţi parlamentarii şi europarlamentarii plus preşedinţii de consilii judeţene şi primarii PSD,ai municipiilor reşedinţă de judeţ.Discuţiile, după cum a spus Adrian Ţuţuianu, se vor axa, în primul rând pe probleme ce ţin de reformă, priorităţi legislative, analize de modificare a legislaţiei electorale, pe toate palierele.Nu va fi uitată nici ideologia partidului pe care unii poate au uitat-o sau nu ştiu să o mai definească din postura de demnitari, de oamenii fără grija zilei de mâine.

La sfârşitul lunii martie va avea loc Consiliul Naţional PSD.Până atunci trebuiesc lămurite cam toate problemele din partid,inclusiv modificarea statutului, care se va face în funcţie de propuneriile care vin din din teritoriu.

Liviu Dragnea a trimis tuturor organizaţiilor o scrisoare prin care le cere să vină cu sugestii de modificare, care la rândul lor, vor fi luate în discuţie, analizate, de Comisia de modificare şi completare a statutului PSD, coordonată de Liviu Dragnea şi din care face parte alături de alţi grei ai partidului, şi Adrian Ţuţuianu.

Despre pasul trei,care va hotărâ cine va conduce partidul, Congresul PSD, se vorbeşte mai puţin.Probabil va fi organizat undeva în toamnă, sau deloc.Nici alegerile parţiale nu par să mai fie o prioritate pentru liderii PSD.După cum se mişcă este clar că nu şi le doresc anul acesta, invocând risipă inutilă de bani,legislaţie neadaptată etc.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Adrian Ţuţuianu, membru în comisia pentru modificarea statutului PSD

  1. Cocuta

    Degeaba, Tutuianule! Puteti sa va schimbati voi blana, nu va mai alege nimeni! Ati fost prosti de orbi si ati crezut ca tarlaua este a voastra! Ati furat prea mult Tutuianule, ati furat viitorul tinerilor, ati furat pensiile batranilor, ati furat locurile de munca ale romanilor, v-ati furat pe voi! Circul ce l-ati facut la alegeri nu-l uita „prostimea” asa de usor cum credeti voi!
    PSD=Partidul Super Dementilor/ Partidul Slujitorilor Diavolului

     

Adaugă un Comentariu

*