Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 15, 2019
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Ţuţuianu nu are de gând să-l dea jos pe Oprea de la şefia Consiliului Judeţean!

DÂMBOVIŢA: Ţuţuianu nu are de gând să-l dea jos pe Oprea de la şefia Consiliului Judeţean! 

FOTO ARHIVĂ

Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa, a vrut să pună capăt speculaţiilor avansate pe diferite canale, cum că are de gând să-l schimbe pe Alexandru Oprea de la conducerea Consiliului Judeţean. Asta, chiar dacă între cei doi relaţiile sunt reci ca la Polul Nord! Spune liderul PSD că nu şi-a propus să schimbe pe nimeni. Intenţia sa este aceea de a face lucrurile să meargă pe direcţia bună. În momentul de faţă, Consiliul Judeţean Dâmboviţa funcţionează cu un vicepreşedinte lipsă, după plecarea Claudiei Gilia în Parlament.

Ţuţuianu a dezvăluit că, neoficial, sunt patru-cinci consilieri judeţeni social-democraţi care intenţionează să candideze pentru ocuparea funcţiei rămase vacante. Şeful PSD Dâmboviţa afirmă că intenţionează să parcurgă toate etapele impuse de statutul partidului înainte de a decide care va fi persoana aleasă pentru funcţia de vicepreşedinte. Cu câteva săptămâni în urmă, Adrian Ţuţuianu promisese că, până la data de 1 decembrie, Consiliul Judeţean Dâmboviţa va avea, prin vot, şi al doilea vicepreşedinte. Săptămâna aceasta, liderul PSD a dat puţin înapoi, spunând că acest lucru este posibil dacă vor fi parcurşi în timp util toţi paşii legali.

Adaugă un Comentariu

*