Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 20, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIȚA: Adrian Ţuţuianu pare decis să renunţe la şefia Organizației PSD

DÂMBOVIȚA: Adrian Ţuţuianu pare decis să renunţe la şefia Organizației PSD 

adrian tutuianu

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmbovița – Adrian Ţuţuianu, ca niciodată de când îndeplineşte această funcţie, a avut astăzi alt discurs, mai temperat, echilibrat cu nuanţe de înţelepciune şi înţelegere faţă de ceea ce se întâmplă în jurul său dar şi cu oarece regret. Ştiindu-l un politician dibaci, la mijloc poate fi doar o tactică de lucru. Rămâne de văzut.

Ţuţuianu este de acord cu decizia luată la vârful PSD, de a cere liderilor din teritoriu care îndeplinesc şi funcţia de preşedinte de partid şi cea de şef al Cosiliului Judeţean să aleagă.

După modul în care s-a exprimat, pare evident faptul că Adrian Țuțuianu va renunţa la conducerea PSD Dâmboviţa şi se va dărui treburilor judeţului din postura de preşedinte CJ. După cum a precizat, partidul dispune de cadre pregătite care să preia frâiele organizaţiei. Oricum, va intra în perioada de cântărire a situaţiei şi va avea timp de meditaţie, mai ales că de Crăciun va fi acasă, alături de familie.

A subliniat Ţuţuianu că nu ţine morţiş să ocupe o anume poziţie şi că doreşte să-şi facă treaba cu profesionalism oriunde s-ar afla. Nu a vrut să comenteze nici declaraţiile publice ale unor colegi, nici zvonurile apărute. A spus doar că, într-un partid mare, este normal să existe şi diferenţe de opinie.

Adaugă un Comentariu

*