Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Adrian Ţuţuianu rămâne la conducerea CJ până în ultima zi admisă de lege!

DÂMBOVIŢA: Adrian Ţuţuianu rămâne la conducerea CJ până în ultima zi admisă de lege! 

adrian-tutuianu

Adrian Ţuţuianu, senator ales PSD, nu părăseşte deocamdată fotoliul de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Ţuţuianu a decis să folosească la maximum timpul pe care îl mai are la dispoziţie în calitate de şef al judeţului pentru a se dedica, împreună cu Alexandru Oprea – cel ce îi va urma la cârma CJD, rezolvării unor probleme ce ţin de execuţia bugetară şi de alcătuirea proiectului de buget pentru anul 2017.

„Am hotărât să rămân până la finalul acestei luni, poate chiar până pe 4 ianuarie, din dorinţa de a lucra la proiectul de buget pentru anul 2017. Oricum, voi rămâne şi în viitor foarte conectat la problemele judeţului Dâmboviţa şi voi ajuta, acum din postura de senator”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Astăzi, parlamentarii aleşi în 11 decembrie au fost convocaţi în şedinţă de constituire. Contrar zvonurilor apărute săptămâna trecută, este posibil ca liderul PSD Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu să nu facă totuşi parte din structura noului Guvern. Se vorbeşte acum că urmează să se regăsească în con ducerea Senatului, alături de Călin Popescu Tăriceanu.

Adaugă un Comentariu

*