Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 18, 2018
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Adrian Ţuţuianu vorbeşte despre neînţelegerile cu Alexandru Oprea, şeful CJ

DÂMBOVIŢA: Adrian Ţuţuianu vorbeşte despre neînţelegerile cu Alexandru Oprea, şeful CJ 

adrian tutuianu

De mai multe luni, este vizibil faptul că între senatorul Adrian Ţuţuianu – liderul PSD Dâmboviţa şi preşedintele Consiliului Judeţean – Alexandru Oprea există o stare de tensiune, o lipsă de comunicare şi colaborare. Astăzi, în cadrul unei conferinţe de presă, Adrian Ţuţuianu a dat cărţile pe faţă! Şi-a expus punctul de vedere vizavi de motivele care au declanşat neînţelegerile.

Spune Ţuţuianu că nu agreează comentariile despre partid făcute prin studiourile televiziunilor locale şi că nici nu-l interesează frustrările de natură personală ale unora. Vehiculându-se informaţia cum că lui Alexandru Oprea nu i s-a comunicat sancţiunea primită din partea organizaţiei PSD Dâmboviţa, respectiv suspendarea din funcţia de secretar general pe o perioadă de un an de zile, Adrian Ţuţuianu spune că măsurile luate i-au fost transmise lui Oprea direct, în cadrul şedinţei la care a participat.

Mai reproşează preşedintele PSD conducerii Consiliului Judeţean, respectiv lui Alexandru Oprea şi vicepreşedintelui Alin Manole, faptul că au plecat amândoi în străinătate, în China şi Republica Moldova, lăsând instituţia sub coordonarea secretarului Ivan Ivanoff.

„Sunt foarte multe lucruri pe care o să le discut în partid. Eu am avut cu domnul Oprea o înţelegere clară, să punem în aplicare programul pe care ni l-am asumat şi că va fi serios în implementarea lui. Deocamdată, tot ceea ce se implementează la Consiliul Judeţean este ce am lăsat eu. Nu avem nici un proiect nou. Sper să respecte înţelegerea. Suntem la un an de zile şi, în cursul săptămânii viitoare, vom face evaluarea activităţii Consiliului Judeţean. Evaluarea nu este un prilej de răfuială politică, e un prilej să vezi unde eşti şi ce trebuie să faci în continuare”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

Liderul PSD Dâmboviţa mărturiseşte că va aplica legea prevenţiei şi la partid, adică va da întâi un avertisment, cu termen de remediere, şi, dacă lucrurile nu se aşează, va trece la sancţiuni conform statutului PSD.

Adrian Ţuţuianu nu a divulgat numele persoanei care va fi aleasă în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean după demisia Claudiei Gilia, ca urmare a acceptării demnităţii de deputat în Parlamentul României. A acceptat că unele dintre numele posibililor candidaţi vehiculate în presă sunt reale, dar spune că mai sunt şi alţii care vor să se înscrie în competiţie.

Liderul PSD Dâmboviţa a promis că, de 1 Decembrie, Ziua Naţională a României, va fi instalat în funcţie şi al doilea vicepreşedinte CJ. A mai dat de înţeles Adrian Ţuţuianu că Alexandru Oprea, după epuizarea sancţiunii, nu va mai fi secretar general al organizaţiei PSD Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*