Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează cursuri de mecanic auto

DÂMBOVIŢA: Agenţia pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează cursuri de mecanic auto 

Foto: www.santdenis.ro

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa organizează, în luna februarie 2017, cinci cursuri de calificare, toate în municipiul Târgovişte, după cum urm ează: agent de turism (ghid), frizer, mecanic auto, opertor introducere validare date şi lucrător în construcţii. Persoanele interesate sunt aşteptate să se înscrie la sediul AJOFM Dâmboviţa – Compartiment Informare, Consiliere şi Orientare în Carieră din Târgovişte, str. Tudor Vladimirescu, nr.1°A sau la punctele de lucru din Pucioasa, Moreni, Titu, Găeşti şi Băleni.

Documentele necesare înscrierii sunt:
– copie CI
– copie act naştere
– copie act studii
– copie act căsătorie
– adeverinţă medic familie cu menţiunea “apt curs”
– dosar

În anul 2016 AJOFM Dâmboviţa a organizat 67 de cursuri de formare profesională la care au participat 916 persoane, din care 793 au absolvit. Peste 50% dintre absolvenţii cursurilor de formare ai AJOFM Dâmboviţa, respectiv 465 persoane (din care 119 persoane au absolvit cursuri în cadrul proiectelor POSDRU implementate de AJOFM, proiecte aflate în perioada de sustenabilitate), au ocupat un loc de muncă în meseria în care s-au pregătit.

Adaugă un Comentariu

*