Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, iunie 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Alarmant! Microbuze cu defecţiuni transportă elevii spre şcoală

DÂMBOVIŢA: Alarmant! Microbuze cu defecţiuni transportă elevii spre şcoală 

ovidiu-basceanu k

Există microbuze şcolare care transportă elevi, deşi prezintă defecţiuni din punct de vedere tehnic! Declaraţia aparţine profesorului Ovidiu Băsceanu, inspector şcolar general adjunct.

În plus, multe dintre microbuze circulă supraîncărcate, ceea ce, de asemenea este ilegal şi pune în pericol viaţa copiilor. În consecinţă, Inspectoratul Şcolar solicită celor responsabili cu controlul în trafic să nu arate niciun fel de clemenţă în astfel de situaţii.

„Decât aşa, mai bine ca acestea să nu fie deloc în trafic. În scurt timp, în judeţ vor mai fi repartizate cel puţin 14 microbuze şcolare noi, pe care le vom distribui după priorităţile deja stabilite”, a declarat Ovidiu Băsceanu.

Pentru a preîntâmpina evenimentele nedorite în care să fie implicate autovehiculele de transport elevi, Inspectoratul Şcolar Dâmboviţa a solicitat primăriilor să desemneze persoane care să însoţească microbuzul, astfel încât şcolarii să fie ţinuţi sub observaţie, fiindcă şoferul nu poate face acest lucru atâta timp cât se află la volan.

Adaugă un Comentariu

*