Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 26, 2019
Sunteți Aici Home » SPORT » DÂMBOVIŢA: Alergători de cursă înaltă! Vezi câştigătorii competiţiei Ultramaraton Bucegi!

DÂMBOVIŢA: Alergători de cursă înaltă! Vezi câştigătorii competiţiei Ultramaraton Bucegi! 

maraton bucegi 3

În acest week-end, Asociaţia Salvamont Dâmboviţa a organizat evenimentul sportiv Ultramaraton Bucegi, care s-a bucurat de o participare bună, în ciuda furtunii de vineri şi a faptului că a fost vorba de prima ediţie a competiţiei.

Startul s-a dat sâmbătă, la ora 6:00, pentru proba de Ultramaraton, cu o lungime de 55 km si 3500 m diferenta pozitiva de nivel, pe traseul Padina-Vaful Omu-Saua Strunga-creasta Leaotei-Varful Leaota-culmea Bratei pana in Valea Bratei-Saua Lucacila-Cabana Bolboci si revenire la Padina. Punctele de contol, alimentare si hidratare au fost la Varful Omu, Saua Strunga, Varful Leaota, Valea Bratei si Cabana Padina.

Castigatorul competitiei a fost Mihai Zlavog din Bucuresti care a terminat cursa in 8h08min, urmat de Segre Louis din Franta cu 8h58min si Ciorba Adrian din Busteni 8h59min.

maraton bucegi 2

Proba de semimaraton cu o lungime de 21 km si o diferenta pozitiva de nivel de 1000 m, a avut startul la ora 9:00, pe traseul Padina-Saua Strunga-culmea Lucacila -Deleanu-Cabana Podul cu Flori-Cabana Padina si revenire in zona Padina.

Primii clasati la aceasta competitie au fost la masculin: Valciu Emil -2h06min, Secui Catalin- 2h52min si Popa Sebastian-3ho8min, iar la feminin: Grigore Oana-2h52min, Teyssier Charlotte-3h16min si Stan Raluca-3h26min.

Castigatorii au fost premiati cu bani si produse.

„Multumim in mod special partenerilor nostri: Primaria Municipiului Targoviste, Primaria Com. Moroieni, Crucea Rosie Dambovita, Serviciul Public Salvamont Dambovita, CS Climbing Evolution si tuturor sponsorilor, precum si liderilor din punctele de control: Andrei Dumitescu, Badoiu Radu, Dragos Ionescu, Georege Stancescu, Alex Dobra si tuturor voluntarilor care au pus umarul ca acest eveniment sa se se desfasoare in conditii cat mai bune”, a precizat Geo Badea, reprezentant al Asociatiei Salvamont Dambovita.

maraton bucegi 1 culmea leaota

Adaugă un Comentariu

*