Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, martie 5, 2021
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Aleşii târgovişteni s-au jucat cu legea, Prefectura îi pune la punct!

DÂMBOVIŢA: Aleşii târgovişteni s-au jucat cu legea, Prefectura îi pune la punct! 

CLM Targoviste

Lucrurile nu par în regulă cu hotărârea pe care consilierii locali târgovişteni au aprobat-o într-un mod curios, după ce, cu câteva şedinţe înainte, au respins-o. Gestul creează suspiciuni. Ce s-a întâmplat între timp de aleşii târgovişteni au acceptat să concesioneze unei firme producătoare de îngheţată nu doar suprafaţa de teren pe care a construit ilegal capacităţi de producţie, deşi o ceruse pentru parcare, ci chiar mai mult?

CITEŞTE ŞI: CLM Târgovişte nu a aprobat schimbul de terenuri cu firma Cicom

Unii ar spune că agenţii economici trebuie sprijiniţi, stimulaţi să creeze locuri de muncă, dar nu în dezacord cu legea. Se pare că Instituţia Prefectului Dâmboviţa a atacat în instanţa de contencios respectiva hotărâre.

CITEŞTE ŞI: Linişte aducătoare de furtuni în Consiliul Local Târgovişte

Primăria Târgovişte, susţin sursele noastre, ar fi trebuit să păstreze terenul pentru a rezolva problemele create de Legea 165/2013, privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire în natură sau prin echivalent a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România. Râmâne să urmărim cum se va încheia povestea.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Aleşii târgovişteni s-au jucat cu legea, Prefectura îi pune la punct!

  1. Enache Lucian

    In prima sedinta s-a solicitat aprobarea unui schimb de terenuri deci primaria nu primea bani. In a doua sedinta s-a solicitat o concesiune. Sunt doua lucruri diferite. Cat despre constructiile neautorizate domnul fost,actual, viitor prefect sa-l intrebe pe primar sau pe arhitecta sefa. Conform legii nu consilierii raspund pentru ilegalitatile in constructii.

     
  2. moshu49

    ce atîta pudibonderie, cineva – Coana Justițica să ne spuie – a violat-o, nu s-a jucat cu ea. :(

     

Adaugă un Comentariu

*