Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, septembrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Alexandru Oprea recunoaşte public că Adrian Ţuţuianu vrea să-i ia capul!

DÂMBOVIŢA: Alexandru Oprea recunoaşte public că Adrian Ţuţuianu vrea să-i ia capul! 

FOTO ARHIVĂ

Este pentru prima dată de când a fost declaşat, în urmă cu 1 an, războiul tacit dintre Adrian Ţuţuianu şi Alexandru Oprea când, acesta din urmă, iese la atac şi spune deschis cine îi vrea capul. În această seară, la MDI TV, Alexandru Oprea a recunoscut că cel care vrea să-l mazilească din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa este senatorul Adrian Ţuţuianu, preşedintele PSD Dâmboviţa. A spus Oprea că nu partidul vrea să-l dea afară, ci doar liderul organizaţiei.

„Probabil Alexandru Oprea deranjează pentru că mişcă judeţul, că este un om vertical, corect şi că încearcă să facă lucrurile cu bun simţ şi cu o oarecare determinare”, a declarat şeful Consiliului Judeţean Dâmboviţa.

Oprea este convins că planul lui Adrian Ţuţuianu nu va reuşi, întrucât, în cazul său, având această demnitate publică, trebuie să se pronunţe, prin vot, Comitetul Executiv Naţional al PSD.

A mai mărturisit Oprea că are o relaţie bună cu toţi primarii din judeţ, cu toţi cei care lucrează pentru comunităţile pe care le conduc dar, în ultimul timp, nu a mai putut să efectueze vizite în teren, să se întâlnească cu edilii social-democraţi, fiindcă Adrian Ţuţuianu le-a interzis acest lucru. Spune Oprea că acest boicot a fost aprobat într-o şedinţă a Biroului Permanent Judeţean.

Intervenţia lui Alexandru Oprea vine după ce, miercuri-seară, în BPJ al PSD Dâmboviţa, s-a luat hotărârea ca, în data de 26 ianuarie, în cadrul Comitetului Executiv Judeţean să fie analizată activitatea conducerii Consiliului Judeţean Dâmboviţa şi să se decidă soarta lui Alexandru Oprea.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Alexandru Oprea recunoaşte public că Adrian Ţuţuianu vrea să-i ia capul!

  1. Valentin

    Dar soarta lui Adrian Tutuianu ca a pierdut din mana trei organizații județene cu rezultate foarte slabe la alegerile din 2016. Si aici fac referire la organizațiile Găsești Titu Si Ratări.Esec total in aceste localități. De asemenea a ți reușit să l îndepărtați din partid pe primarul de la Titu Traian Nicolae ca nu a suportat atitudinea fanariotă a dumneavoastra și a ți impus șef un interlop dar este prietenul fumului Cristi Stan

     

Adaugă un Comentariu

*