Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Altă conducere, aceleaşi şabloane la TSD Târgovişte!

DÂMBOVIŢA: Altă conducere, aceleaşi şabloane la TSD Târgovişte! 

andrei paunescu

Fostul PPDD-ist Andrei Păunescu, actual lider al tinerilor social-democraţi târgovişteni, consilier local şi angajat la Carpatmontana Serv SA – societate cu acţionar majorita Consiliul Judeţean Dâmboviţa, a venit astăzi pentru prima oară în faţa ziariştilor pentru a nara povestea zbuciumată a existenţei sale în politică. Cum a pornit cu sufletul alături de PPDD, cum şi-a făcut singur campanie pe străzile municipiului pentru a ajunge consilier local… Au urmat decepţiile şi, în final, a ales drumul social-democraţiei, unde a ajuns parcă prea repede preşedintele organizaţiei de tineret din Târgovişte.

Povestea lui Andrei Păunescu este una tip, folosită de toţi politicienii care migrează dintr-un partid în altul fiindcă le-au fost înşelate aşteptările. Electoratul ce să mai zică? Acum, şi cu noi, am vrea să ne spună chiar toate dedesupturile, toate înţelegerile pe care le fac… Ca un PSD-ist adevărat, Păunescu a citit o listă a activităţilor pe care le-a întreprins de când este şef de organizaţie: donări de sânge, depuneri de coroane la monumente, campanii de strângere de fonduri, seminarii, chestii care nu ies din şabloanele plicticoase ale unui partid politic interesat mai mult de putere. De 20 de ani ni se vorbeşte despre genul acesta de activităţi menite să încarce rapoartele de la partid şi cam atât.

Lui Păunescu i-a scăpat se pare şi un adevăr! Organizaţia de tineret a PSD Târgovişte numără 150 de membri. Puţin pentru ţelurile propuse! Liviu Vasilescu, preşedintele TSD Dâmboviţa, a realizat gafa şi a intervenit, spunând că este vorba de membri activi, care participă la acţiunile partidului. Adică, ceilalţi, până la 950, cât zice Vasilescu că numără organizaţia, sunt doar cu numele…

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Altă conducere, aceleaşi şabloane la TSD Târgovişte!

  1. DINUT

    PANA CAND NU VOR FALIMENTA SI TOTI POLITICIENII DE DUPA 1989 SA DEA SOCOTEALA PENTRU STAREA DE COLONIE PE CARE AU JEFUITO TOATE PATIDELE NU SE VA INTAMPLANA NIMIC !!!

     

Adaugă un Comentariu

*