Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 3, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Altercaţie în trafic sau răzbunare între clanuri? Poliţiştii au reţinut trei bărbaţi

DÂMBOVIŢA: Altercaţie în trafic sau răzbunare între clanuri? Poliţiştii au reţinut trei bărbaţi 

Foto: Gazeta Dâmboviței

Poliţiştii dâmboviţeni au probat activitatea infracţională a şapte bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de „tâlhărie calificată”, „distrugere”, „împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice”. Trei dintre cei în cauză au fost reţinuţi pentru 24 de ore, urmând ca astăzi să fie prezentaţi magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Bărbaţii sunt implicaţi în scandalul petrecut la începutul lunii noiembrie 2014, în satul Ungureni, comuna Dragomireşti. Un tânăr din localitate, nepot al cunoscutului interlop Nelu de la Ungureni, care se întorcea acasă după ce se antrenase la o sală de forţă din Târgovişte, a fost oprit în trafic de o gaşcă de indivizi care l-au bătut crunt şi i-au furat banii şi mai multe bunuri pe care le avea în maşină.

CITEŞTE ŞI: „Altercaţie în trafic sau răzbunare între clanuri? Un tânăr s-a ales cu maşina făcută zob”

Practic, atacatorii blocaseră drumul cu doi arbori aşezaţi transversal. Agresiunea s-a con sumat în momentul în care tânărul a coborât să vadă ce se întâmplă. Din întuneric au apărut mai multe persoane care l-au bătut şi i-au distrus şi maşina. Rudele victimei spuneau că ar fi fost vorba de membrii din clanul Ghenosu, variantă infirmată la vremea respectivă de poliţişti, care susţineau varianta unei simple altercaţii în trafic, iar chestia cu copaci puşi în drum ar fi doar o speculaţie!

Astăzi, se dovedeşte că lucrurile au stat întocmai cum au povestit rudele băiatului agresat. Poliţia ne transmite că, într-adevăr, acesta a fost obligat să oprească maşina, întrucât în drum se găseau doi copaci puşi transversal. De asemenea, deşi oamenii legii nu vorbesc nimic despre o legătură cu clanul Ghenosu, se prefigurează tot mai mult că atacatorii sunt oameni ai acestui interlop.

Potrivit IPJ Dâmboviţa, urmare percheziţiilor efectuate ieri la domiciliile a şase bărbaţi bănuiţi că ar fi fost implicaţi în conflictul din seara 5 noiembrie 2014, au fost indisponibilizate două pistoale de tip „Airsoft” şi mai multe obiecte tăietor-ascuţite.

Adaugă un Comentariu

*