Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, aprilie 14, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIȚA: Altercație în trafic sau răzbunare între clanuri? Un tânăr s-a ales cu mașina făcută zob

DÂMBOVIȚA: Altercație în trafic sau răzbunare între clanuri? Un tânăr s-a ales cu mașina făcută zob 

Foto: Gazeta Dâmboviței

Interlopii din Dâmboviţa nu au dispărut doar că şi-au mai schimbat obiceiurile, acţionează mai mult prin străinătăţuri. Pe la noi dau la cap doar celor care le stau în cale. Aşa se pare s-a întâmplat aseară. Un tânăr din Ungureni a fost atacat şi bătut bine de un grup de indivizi rămaşi până la această dată necunoscuţi.

Flăcăul este unul dintre nepoţii lui Nelu de la Ungureni, cunoscut pentru vitejiile sale, mai ales prin bătăile pe care le-a avut cu membrii clanului Ghenosu, soldate, la un moment dat şi cu victime.

Rudele băiatului atacat sunt convinse că a început din nou bătălia, iar corecţia fizică i-ar fi fost aplicată tot de oamenii lui Ghenosu.

Povestea s-a derulat ca-n filmele cu gansteri. Tânărul venea de la Târgovişte unde se antrenase la o sală de forţă. La un moment dat, în Ungureni, comuna Dragomireşti, a oprit maşina nemaiputând înainta din cauza unor copaci tăţiaţi şi lăsaţi în drum. Întâmplător sau nu!

A coborât din autoturism să vadă ce s-a întâmplat. Atunci s-a consumat secvenţa atacului. Din întuneric au apărut mai multe persoane care l-au bătut şi i-au distrus maşina. Băiatul a fost transportat la spital unde i s-au acordat îngrijiri medicale după care a plecat acasă.

Poliţiştii au declanşat imediat cercetările. Sunt luate în calcul mai multe ipoteze. Ori este o răzbunare a altui clan ori o faptă a unor teribilişti. Oamenii legii au aflat că, în urmă cu câteva săptămâni, băiatul a avut un conflict cu alţii tineri la o discotecă.

ULTIMA ORĂ: Poliţiştii au ajuns la concluzia că a fost vorba doar de o altercaţie în trafic între doi participanţii, restul ar fi speculaţie. Se pare că au fost identificaţi şi bătăuşii.

Adaugă un Comentariu

*