Știri, Muntenia-Sud, România|joi, mai 13, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Am avut dreptate! Florina Mureşan de la Compania de Apă a fost numită subprefect!

DÂMBOVIŢA: Am avut dreptate! Florina Mureşan de la Compania de Apă a fost numită subprefect! 

florina muresan subprefect

Aşa cum am anunţat, pe surse, încă de săptămâna trecută, Florina Ramona Mureşan, manager dezvoltare la Compania de Apă Târgovişte, a devenit astăzi, prin Hotărâre de Guvern, noul subprefect al judeţului Dâmboviţa, înlocuindu-l pe Ciprian Pasailă, care fusese pus pe funcţie de Executivul Dacian Cioloş.

 

CITEŞTE ŞI: Dâmboviţa va avea subprefect o şefă de la Compania de Apă!

În mandatul 2012-2016, Florina Mureşan a fost consilier local PSD în comuna Ulmi. La Compania de Apă, înainte de a deveni manager dezvoltare, a ocupat postul de şef al Unităţii de Implementare Proiecte POS I Mediu. Numele său a fost vehiculat de fostul director al societăţii în scandalul miilor de ore suplimentare achitate lunar pentru întregirea salariilor, care au ajuns în acest mod la sume de neacceptat pentru dâmboviţeaul de rând care nu înţelege de ce plăteşte aşa de scump apa de la robinet!

Conform declaraţiei de avere postată pe site-ul Companiei de Apă, Florina Mureşan deţine împreună cu soţul său o casă de locuit (218 mp) şi un teren intravilan în suprafaţă de 1.054 mp în satul Viişoara. De asemenea, au o maşină Renault Megane şi trei împrumuturi la bancă: 44.650 euro, 13.800 euro şi 22.000 lei. Ca manager dezvoltare şi manager de proiect, Florina Mureşan a câştigat anul trecut 64.800 lei. Se adaugă veniturile din salariu ale soţului, inginer la Compania de Apă, în sumă de 19.200 lei.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Am avut dreptate! Florina Mureşan de la Compania de Apă a fost numită subprefect!

  1. florin

    Altă slugă a pesedeului!!!!

     
  2. GEANINA MATEI

    Este clar,cu asemenea specimene ne ducem de rapa.Vin cu mii de euro datorii si pleaca cu ele achitate si pe dasupra doldora de bani.Banii cui?Ai nostrii,ai fraierilor,din taxe si impozite si alte mii de smecherii/Mi-e sila,greata…..

     

Adaugă un Comentariu

*