Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, februarie 26, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Amator de sex, a dat năvală într-un apartament de la parterul unui bloc din Titu

DÂMBOVIŢA: Amator de sex, a dat năvală într-un apartament de la parterul unui bloc din Titu 

Foto: stirileprotv.ro

O adolescentă de 15 ani din oraşul Titu a trăit o spaimă teribilă în această dimineaţă. În jurul orei 4.30, fata, care se afla singură acasă, s-a trezit că un bărbat a dat buzna peste ea în dormitor, cu gând să o violeze. Tânăra a început să ţipe şi să se lupte cu agresorul, care se băgase lângă ea în pat.

Larma produsă l-a alertat pe un vecin, subofiţer la Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa. Acesta a ieşit în faţa blocului pentru a vedea ce se întâmplă în apartamentul de unde se auzeu ţipete, situat la parterul imobilului.

Observând că a fost descoperit, agresorul a încercat să fugă, prin acelaşi loc pe unde intrase – geamul de la balcon, moment în care a fost imobilizat de către jandarm. Nu fără luptă însă! Tânărul l-a ameninţat pe militar că, dacă se apropie de el, îl loveşte cu cuţitul. Rapid, la faţa locului au sosit şi poliţiştii, care fuseseră sunaţi de către subofiţerul jandarm.

Agresorul, un tânăr de 21 de ani, din Potlogi, a fost condus la Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari în vederea luării măsurilor legale ce se impun în cazul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Amator de sex, a dat năvală într-un apartament de la parterul unui bloc din Titu

  1. seth

    Panarama vecinu asta al meu .. babuine si cu 15 ani ce mai faceai :))))

     
  2. daniel ungureanu

    scapi ma esti primar ,dar ce piada mati cautai ma acolo nu mai erau femei ,,,,acum stai pe la arest ca fraieru,

     

Adaugă un Comentariu

*