Știri, Muntenia-Sud, România|marți, decembrie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Ambasadorul Republicii Venezuela, în vizită la Universitatea Valahia

DÂMBOVIŢA: Ambasadorul Republicii Venezuela, în vizită la Universitatea Valahia 

ambasador venezuela uvt 2

Excelența Sa Victor R. Carazo, Ambasadorul Republicii Bolivariene Venezuela în România, a fost prezent astăzi, 28 aprilie 2017, în Campusul Universității Valahia din Târgoviște pentru a participa la deschiderea Catedrei Onorifice „Simon Bolivar”.

În deschiderea evenimentului, Excelența Sa Victor R. Carazo a prezentat lucrarea „Introducere în viața eliberatorului Simon Bolivar”, prezentare completată cu imagini reprezentative din viața celui care a contribuit la independența Venezuelei și a altor state din America Latină.

ambasador venezuela uvt 1Importanța moștenirii politice în țările Americii Latine a lui Simon Bolivar a fost subliniată și în prezentarea „Simon Bolivar, eliberatorul Americii Latine”, susținută de conf. univ. dr. Iulian Oncescu din cadrul Universității „Valahia” din Târgoviște.

În mesajul său, Claudia Gilia, Vicepreședinte al Consiliului Județean Dâmbovița, a subliniat că evenimentul de astăzi vine să consolideze o construcție de mult începută, relațiile diplomatice dintre România și Venezuela datând de câteva decenii.

Adaugă un Comentariu

*