Știri, Muntenia-Sud, România|marți, august 11, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Ambasadorul Turciei în România a analizat cu şefii judeţului oportunităţile de investiţie

DÂMBOVIŢA: Ambasadorul Turciei în România a analizat cu şefii judeţului oportunităţile de investiţie 

vizita ambasador turcia 1

Excelenţa Sa Osman Koray Ertaş – ambasadorul Republicii Turcia în România a întreprins astăzi o vizită de lucru în judeţul Dâmboviţa, împreună cu o delegaţie de oameni de afaceri interesaţi să investească în România. Programul a cuprins opriri la societăţile comerciale cu capital turcesc care activează în Dâmboviţa, vizite în parcurile industriale din judeţ şi discuţii cu prefectul Ioan Marinescu şi preşedintele Consiliului Judeţean – Adrian Ţuţuianu.

„L-am informat pe domnul ambasador şi delegaţia de oameni de afaceri care-l însoţesc cu privire la posibilităţile de dezvoltare de afaceri din judeţul Dâmboviţa. I-am prezentat Parcurile Industriale ale Consiliului Judeţean, oportunităţile de afaceri din zona montană şi domeniile de interes pentru dezvoltarea de afaceri agricole. De asemenea, am discutat despre proiectele de infrastructură pe care le avem în obiectiv pentru anii următori şi l-am rugat pe Excelenţa Sa să ne sprijine şi să îndrume investitorii interesaţi spre judeţul Dâmboviţa, apreciind împreună că există potenţial şi că judeţul Dâmboviţa are argumente care-l fac competitiv în această direcţie”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

Şeful judeţului este convins că vizita de astăzi va pune bazele unei colaborări foarte bune cu Republica Turcia, că se vor găsi şi modalităţi de dezvoltare a colaborării ştiinţifice, Universitatea Valahia fiind un alt subiect de discuţie.

„Călătorim prin mai multe judeţe din România unde deja există investiţii turceşti, ca şi aici în Dâmboviţa, pentru că dorim să creştem aceste investiţii. Am analizat oportunităţile din judeţul Dâmboviţa, din domenii diferite, şi sperăm să fie un bun început pentru o colaborare viitoare”, a declarat Excelenţa Sa Osman Koray Ertaş – ambasadorul Republicii Turcia în România.

vizita ambasador turcia 2 vizita ambasador turcia 3

 

Adaugă un Comentariu

*