Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, iunie 29, 2022
Sunteți Aici Home » SOCIAL » DÂMBOVIŢA: Ambulanţă înzăpezită la Vârfuri, pacientul salvat de jandarmi

DÂMBOVIŢA: Ambulanţă înzăpezită la Vârfuri, pacientul salvat de jandarmi 

masina jandarmi

A trecut mai mult de o săptămână de când nu mai ninge şi nici nu mai bate viscolul în judeţul Dâmboviţa. Ai fi crezut că autorităţile au avut suficient timp la dispoziţie pentru a deszăpezi drumurile. Din păcate, realitatea este cu totul alta.

Azi-noapte, jandarmii dâmboviţeni s-au chinuit timp de aproape trei ore să scoată din nămeţi o ambulanţă care rămăsese înzăpezită în satul Cârlăneşti, comuna Vârfuri, în timp ce se deplasa cu un pacient în vârstă de 8 luni spre localitatea Pucioasa.

„Jandarmii s-au deplasat pe jos aproximativ 4 Km, din cauza drumului impracticabil, au preluat copilul din ambulanţă şi l-au transportat în siguranţă până la un echipaj SMURD din cadrul I.S.U. Dâmboviţa, care ulterior l-au condus la Spitalul Orăşenesc Pucioasa pentru îngrijiri medicale”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dâmboviţa.

 

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Ambulanţă înzăpezită la Vârfuri, pacientul salvat de jandarmi

  1. gingaras

    Informatiile voastre sunt total eronate! Salvarea coborase intr-o zona foarte greu accesibila pe timp de iarna cu toate ca era partie facuta. Salvarea avea ambreiajul defect!!!!! Nu se mai putea deplasa, probabil datorita drumurilor abrupte pe care erau nevoiti sa le urce. Jandarmii au plecat imediat cu copilul la ambulanta SMURD. Au stat doar 5 minute la locul in care ambulanta era defecta, pentru ca nu aveau ce sa faca. De unde ati scos voi 3 ore? Cineva v-a informat gresit, sau voi sunteti neprofesionisti!

     

Adaugă un Comentariu

*