Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, mai 7, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Amenzi usturătoare pentru şoferii care parchează pe locurile rezervate persoanelor cu handicap

DÂMBOVIŢA: Amenzi usturătoare pentru şoferii care parchează pe locurile rezervate persoanelor cu handicap 

FOTO ARHIVĂ (Sursa: www.observatorulph.ro)

În municipiul Târgovişte, s-a finalizat acţiunea de marcare, delimitare şi semnalizare a locurilor de parcare rezervate persoanelor cu handicap, conform Legii nr. 448/2006. Prin urmare, Poliţia Locală atrage atenţia şoferilor că toţi cei care îşi vor parca maşinile în aceste spaţii vor fi sancţionaţi contravenţional cu amendă de la 200 la 1.000 de lei. Totodată, conform legislaţiei în vigoare, autoturismul respectiv va fi ridicat.

De asemenea, conducătorii auto care beneficiază de cardul-legitimație pentru parcare pe locurile special amenajate au obligația să-l afișeze în partea din față a vehicului astfel încât să fie clar vizibil.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație îi vor sancționa pe cei care nu respectă prevederile legale. Neregulile pot fi sesizate la numărul de telefon 0245.631.895 sau la adresa de e-mail: contact@politialocalatargoviste.ro.

Adaugă un Comentariu

*