Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 9, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Amnezie politică? Diamandi de la PC nu l-a recunoscut pe colegul Oprea de la PSD!?

DÂMBOVIŢA: Amnezie politică? Diamandi de la PC nu l-a recunoscut pe colegul Oprea de la PSD!? 

aurel diamandi - sandu oprea

La Comisia de Dialog Social de vineri, 30 ianuarie 2015, la care a participat şi ministrul pentru Dialog Social – Liviu Pop, s-a consumat o secvenţă amuzantă. La un moment dat, directorul de producţie de la COS Târgovişte – Aurel Diamandi s-a enervat când administratorul judeţului – Alexandru Oprea şi-a arătat nemulţumirea vizavi de ceea ce se întâmplă la combinat. Imediat, Diamandi, nervos, l-a întrebat pe Oprea cine este, fiindcă în faţa lui, adică a lui Oprea, este trecut numele lui Adrian Ţuţuianu.

Sandu Oprea, dar şi noi, ne-am arătat surprinşi că Diamandi, pe care îl ştiam de primvicepreşedinte la PC Dâmboviţa, nu-l recunoaşte pe Sandu Oprea, unul dintre liderii importanţi ai PSD Dâmboviţa, partid aliat, cu care PC-iştii au umblat în campanie electorală şi s-au angajat la guvernare. Vrem să credem că a fost vorba doar de o răutate cauzată de situaţia dată şi nu că alianţa PSD-PC nu funcţionează! Oricum, Alexandru Oprea i-a transmis lui Diamandi că o să ajungă să-lk cunoască şi pe el!

Adaugă un Comentariu

*