Știri, Muntenia-Sud, România|marți, septembrie 27, 2022
Sunteți Aici Home » ALEGERI » DÂMBOVIŢA: Ana-Maria Nicolae, candidatul PRM pentru Primăria Târgovişte

DÂMBOVIŢA: Ana-Maria Nicolae, candidatul PRM pentru Primăria Târgovişte 

ana maria nicolae PRM

Partidul România Mare vine în faţa târgoviştenilor cu o femeie în postura de candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Târgovişte. Tu ce părere ai? Ana-Maria Nicolae este, la cei 31 de ani ai săi, cadru didactic la Universitatea Valahia şi manager al Centrului de Educaţie Muzicală „Carmina Burana” Târgovişte.

Ne-a mărturisit că a acceptat provocarea de a intra în lupta electorală din 5 iunie 2016, convinsă fiind că adevărata schimbare se poate face doar cu oameni noi, nu înlocuindu-i pe reprezentanţii PSD cu ai PNL sau invers şi agenda de interes a cetăţeanului cu cea a firmelor de partid, aşa acum s-a întâmplat până acum. De asemenea, Ana-Maria Nicolae are credinţa că municipiul Târgovişte deţine suficiente resurse să redevină lăcaşul de prosperitate şi cultură din regiunea Munteniei, dacă este bine administrat.

„Am răspuns unui sondaj de opinie ce viza alegerile locale. Una dintre întrebările chestionarului a fost dacă îmi doresc ca viitorul primar al Cetăţii să fie sărac sau bogat. Având numai două opţiuni, iar întrebarea neţinând cont de semantica pe care o poate îmbrăca fiecare termen în parte, m-am văzut în situaţia de a alege.

A FI SĂRAC nu înseamnă neapărat A FI CINSTIT, iar BOGAT nu este sinonim cu CORUPT. Săracul este cel lipsit de bunuri materiale considerabile, este cel care îşi plânge soarta, iar sărăcia este absenţa bunăstării, dar, în acelaşi timp, consecinţa lipsei de atitudine, de autocontrol şi autodisciplină, necesare ieşirii din contextul sărăciei. Iar dacă a venit să candideze la primăria oraşului meu ca să iasă din sărăcie, nu este binevenit.

Aşa că voi alege un candidat bogat. Cât de bogat? Aceasta-i întrebarea! Bogat să fie, din neam, iar nu îmbogăţit prin cine ştie ce mijloace dubioase. Să aibă de toate, să prospere, să fie luminos, statornic, gospodar. Bogat să fie, în suflet şi-n simţiri. Şi din avutul lui să-mpartă generos şi nouă. Iar bogăţia asta să-şi fi dovedit-o până azi, iar nu de-acum încolo, prin vorbe-nşelătoare, să ne adoarmă cu «o să…»”, ne îndeamnă să reflectăm candidata PRM pentru Primăria Târgovişte.

Ana-Maria Nicolae este absolventă a Universității Naționale de Muzică București și a Facultății de Filosofie și Jurnalism din cadrul Universității ”Spiru Haret” București, iar în prezent urmează studiile de doctorat la Universitatea Națională de Muzică București.

2 Răspunsuri la DÂMBOVIŢA: Ana-Maria Nicolae, candidatul PRM pentru Primăria Târgovişte

 1. moshu49

  cum, mă, atît de tînără și peremistă?
  da’ PRM nu a murit? io am cetit c-a sucombat.
  uf, ce dracu e primăria asta, tată? :(

   
 2. sauron

  candidatul e ok !sper sa vina cu o echipa tanara langa

   

Adaugă un Comentariu

*