Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, august 7, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: „Ancorat în realitate”, proiect local pentru prevenirea consumului de droguri

DÂMBOVIŢA: „Ancorat în realitate”, proiect local pentru prevenirea consumului de droguri 

proiect droguri 1

Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog (CPECA) Dâmboviţa a implementat, în colaborare cu Inspectoratul Şcolar Judeţean Dâmboviţa şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa, proiectul local de prevenire a consumului de droguri în mediul şcolar, denumit „Ancorat în realitate”.

„Obiectivul general al proiectului a vizat conştientizarea populaţiei din mediul şcolar dâmboviţean asupra efectelor bio-psiho-sociale (inclusiv juridice) asociate consumului de substanţe noi cu proprietăţi psihoactive”, ne-a precizat inspector principal de poliţie Nicoleta Bobe – coordoantor CPECA Dâmboviţa.

În acest scop au fost realizate 71 de întâlniri informativ – interactive la care au participat 1.683 elevi din clasele a IX-a şi 37 cadre didactice din cele 14 unităţi de învăţământ liceal din municipiul Târgovişte.

Proiectul „Ancorat în realitate” va fi reeditat în anul şcolar următor, întrucât s-a bucurat de succes în rândul elevilor şi cadrelor didactice.

proiect droguri 2proiect droguri 3

Adaugă un Comentariu

*