Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, ianuarie 17, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Andrei Plumb a fost din nou mesagerul lui Moș Crăciun pentru copiii defavorizați

DÂMBOVIŢA: Andrei Plumb a fost din nou mesagerul lui Moș Crăciun pentru copiii defavorizați 

andrei plumb daruri 2

Andrei Plumb – președintele Asociaţiei „Împreună pentru Dâmboviţa” aduce, și în acest an, zâmbetul pe chipurile copiilor defavorizați din cadrul Centrului de Asistență Socială „Floare de colț” din Târgoviște.

Împreună cu Laurențiu Neculaescu – vicepreședinte al Asociației și Sebastian Marin – secretar general, s-au deplasat personal la locuințele sociale, reușind astfel, să fie mesagerii lui Moș Crăciun pentru aproximativ 50 de copii care i-au primit cu brațele deschise și căldură în suflet.

„Imi face plăcere să ajut, în orice moment, dar mai ales acum în prag de sărbătoare. Mă bucur că am reușit să aduc un strop de lumină și speranță copiilor cu nevoi speciale, și nu numai”, a declarat Andrei Plumb – președintele “Asociației Împreună pentru Dâmbovița”.

De asemenea, Andrei Plumb a primit și colindătorii, „spiridușii lui Moș Crăciun” din cadrul Asociației „Tineri care acordă o șansă”, condusă de Nicolae Marin, care i-au prezentat un program artistic emoționant, aceștia fiind recompensați cu daruri pe măsură.

Pe lângă programul micuților, și-au făcut simțită prezența și alți colindători care au fost, la rândul lor, răsplătiți pentru gândurile bune pe care le-au transmis.

“Impreună cu spiridușii lui Moș Crăciun, pentru al II-lea an consecutiv. Multumesc pentru frumoasele colinde si poezii! Multumesc Asociatiei Tinerilor care acorda o sansa. Împreună pentru Târgoviște, Împreună pentru Dâmbovița”, s-a expriamt Andrei Plumb.

andrei plumb daruri 1

Adaugă un Comentariu

*