Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iulie 13, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Andrei Plumb şi Asociaţia „Împreună pentru Dâmboviţa”, alături de comunitatea romilor

DÂMBOVIŢA: Andrei Plumb şi Asociaţia „Împreună pentru Dâmboviţa”, alături de comunitatea romilor 

andrei plumb romi 1

Andrei Plumb este deja o prezenţă notabilă la evenimentele organizate în municipiul Târgovişte cu diferite ocazii. Vineri, 11 aprilie, tânărul preşedinte al Asociaţiei „Împreună pentru Dâmboviţa” s-a aflat la sărbătoarea romilor, care s-a desfăşurat în Parcul Chindia.

Andrei Plumb i-a avut alături pe colaboratorii şi prietenii apropiaţi: Sebi Marin – secretar general al Asociaţiei; Laurenţiu Nicolescu – vicepreşedinte al Asociaţiei şi omul de afaceri Dan Miculescu – preşedintele trustului media MDI.

Andrei Plumb s-a întreţinut cu şefii Partidei Romilor – Vasile Moise şi Tudorică Răducanu, dar şi cu oamenii simpli veniţi să petreacă de Ziua Internaţională a Romilor.

„Este al doilea an consecutiv când sunt aici, alături de colegii de la Asociaţia Împreună pentru Dâmboviţa. Noi avem o colaborare foarte bună prin cele două ONG-uri, Împreună pentru Dâmboviţa şi Romanes. Tot ceea ce putem să realizăm împreună, conform legislaţiei în vigoare, punem umărul, astfel încât lucrurile să iasă în favoarea oamenilor, pentru fiecare dintre ei.

Pe mine mă bucură foarte mult că se simte atmosfera de sărbătoare, că lucrurile evoluează de la un an la altul şi îi felicit pe organizatori, pe domnul presedinte Moise si pe domnul preşedinte Răducanu, pentru faptul că reuşesc să ofere un spectacol care se raportează, cu tot respectul, la ceea ce înseamnă un standard european în astfel de proiecte.

Pe această cale doresc să le urez La mulţi ani!, dumnealor şi tuturor prietenilor. Eu, aşa cum v-am obişnuit, nu ţin cont de aspectul acesta cu etnia, că e minoritate, că este majoritate, importantă este omenia, important este caracterul iar pe noi asta ne-a strâns astăzi aici, ca şi anul trecut şi cu siguranţă şi la anul, dacă avem sănătate”, a precizat Andrei Plumb.

La sărbătoarea romilor, au participat şi prefectul Victor Sanda şi preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Ţuţuianu.

andrei plumb romi 2 andrei plumb romi 3

Adaugă un Comentariu

*