Știri, Muntenia-Sud, România|duminică, octombrie 25, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Antoniu se vrea vicepreşedinte la Consiliul Judeţean! Vezi celelalte nume vehiculate!

DÂMBOVIŢA: Antoniu se vrea vicepreşedinte la Consiliul Judeţean! Vezi celelalte nume vehiculate! 

antoniu

Florin Silviu Antoniu, fost preşedinte PPDD Dâmboviţa, devenit între timp independent, trage de fapt la căruţa ACL. Mai nou, Antoniu este consultant pe probleme de finanţe al copreşedintelui ACL Dâmboviţa, Ludovic Orban. La o întâlnire între Adrian Ţuţuianu, Iulică Vladu şi Ludovic Orban, având ca temă de discuţii rezolvarea crizei apărute subit în cadrul consiliului judeţean, Antoniu a participat în calitate de sfătuitor pe probleme de bani al lui Orban. Cel puţin aşa l-a prezentat Ludovic, după spusele lui Ţuţuianu.

Se aude că acelaşi Antoniu are ambiţii mari. Ar dori să fie ales vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dâmboviţa, în locul lui Ioan Marinescu de la PSD. ACL doreşte nespus să pună mâna şi pe cel de-al doilea post de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean. Există şi un proiect de hotârâre în acest sens, introdus pe ordinea de zi a şedinţei extraordinare pe care a convocat-o Dreapta pentru luni, 20 octombrie 2014. Alte nume vehiculate: Marin Antonescu şi Mihai Trifan.

Adaugă un Comentariu

*