Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, iulie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Anul şcolar a debutat în condiţii excelente în comuna Gura Şuţii!

DÂMBOVIŢA: Anul şcolar a debutat în condiţii excelente în comuna Gura Şuţii! 

scoala gura sutii 1

Administraţia publică de la Gura Şuţii, judeţul Dâmboviţa, dovedeşte, sub conducerea primarului Constantin Dinu, o permanentă preocupare pentru a le asigura copiilor condiţii bune pentru studiu. Prin urmare, noul an şcolar a debutat în instituţii de învăţământ reabilitate, modernizate şi cu autorizaţii de funcţionare. De asemenea, în această vară, au fost achiziţionate noi elemente de mobilier şi materiale didactice. Totodată, şcolile din comună dispun de săli de sport echipate corespunzător.

La Gura Şuţii, deschiderea anului şcolar constituie un moment de sărbătoare, la care participă deopotrivă primarul, viceprimarul, funcţionarii publici, consilierii locali, preoţii, poliţiştii, părinţii, bunicii, elevii şi cadrele didactice.

„Cu siguranţă, acesta este unul dintre cele mai emoţionante momente din viaţa unui om. Este ziua în care «bobocii» îi cunosc pe cei care le vor îndruma paşii în următorii ani, oamenii care îi vor ajuta să dezlege tainele cunoaşterii şi le vor alunga teama de necunoscut”, a spus primarul Constantin Dinu.

scoala gura sutii 2

Adaugă un Comentariu

*