Știri, Muntenia-Sud, România|luni, mai 23, 2022
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Apă cu restricţie în patru cartiere din Târgovişte şi în comunele Şotânga şi Aninoasa

DÂMBOVIŢA: Apă cu restricţie în patru cartiere din Târgovişte şi în comunele Şotânga şi Aninoasa 

lucrari apa-canal

Compania de Apă Târgoviște Dâmbovița va restricționa astăzi, 12 mai, consumul de apă în municipiul Târgoviște, in intervalul orar 13:00-23:00, pentru efectuarea unor lucrări în zona Priseaca. Practic, se vor opri aducțiunile Dragomirești Nord-Priseaca, Hulubești-Priseaca şi Dragomirești Sud-Priseaca, în intervalul orar 07:30-21:30.

„Din cauza faptului că rezerva de apă pe care o putem realiza nu este suficientă pentru a face față consumului normal, vom opri stațiile de hidrofor începând cu ora 13:00 și vom reduce presiunea în sistem la o limită minimă care să împiedice apariția unor infiltrații nedorite. Reducerea presiunii în sistem se va resimți atât la nivelele superioare ale blocurilor de locuințe din microraioanele 2, 3, 4, 5 cât și în comunele Șotânga și Aninoasa”, se precizează într-un comunicat al Companiei de Apă.

În comuna Dragomirești se întrerupe în totalitate alimentarea cu apă în intervalul orar 07:30-21:30.

„În data de marţi, 13 mai, în intervalul orar 09:00-15:00, vom reduce presiunea în tot sistemul, pentru refacerea rezervei minime de apă necesară unei funcționări normale”, informează CATD.

Adaugă un Comentariu

*