Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, mai 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Artistul Gigel Darman a plecat tăcut dintre noi…

DÂMBOVIŢA: Artistul Gigel Darman a plecat tăcut dintre noi… 

gigel darman

Pe Gigel Darman l-am cunoscut în anii 90, când presa şi viaţa culturală abia se înfiripau în România şi voiau să devină ceea ce poate nu s-a întâmplat. Dar, au mers înainte zbătătorii, cei cu pasiune, cu speranţa în suflet, cu vocaţie, ca şi Gigel Darman. Este greu acum, când nu mai este printre noi, să înşiri la calităţi.

Gigi a fost un artist desăvârşit. Prieten, amic. Un om plin plin de respect pentru cunoscuţi şi necunoscuţi. Eram în aceeaşi echipă la Antena 1 Târgovişte. Fiecare pe segmentul său încercam să construim democraţia. „Muşcătura Zilei” s-a numit formatul de emisiune realizat cu mult profesionalism de Victor Mihalache, George Buică, Florin Petrescu, Nadia Panait şi Gigel Darman.

Apoi, la volumul succeselor sale s-au adunau filă cu filă. Prima, Pro TV, Kanal D, Caravana lu Axinte, spectacole, viaţă trepidantă, linişte şi odihnă mai puţin.

Ultima dată, m-am întâlnit cu Gigi în seara zilei de 9 martie, la o petrecere închinată femeilor. Ne-am salutat, ne-am îmbrăţişat prietenos, aşa cum făceam de fiecare dată, ne-am împărtăşit câteva gânduri, iar el, la final, mi-a spus, zâmbind în colţul gurii: „Mergem înainte, Neluţă, cât o vrea Dumnezeu”. Apoi, linişte şi vestea tristă că Gigiu Darman nu mai este.

Un moment trist. Clipe în care ne dăm seama că pe lumea asta suntem frunze care sunt duse de vântul destinului. Dumnezeu să te odihnească în pace, bunule prieten! Rămâi mereu în sufletul şi amintirile noastre.

VIDEO POSTAT DE PRIETENI PE FACEBOOK 

 

Adaugă un Comentariu

*