Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, august 5, 2020
Sunteți Aici Home » ADMINISTRAŢIE » DÂMBOVIŢA: Asfalt până în satul Valea Mare, comuna Cândeşti! Urmează „Drumul Sfârlogilor”

DÂMBOVIŢA: Asfalt până în satul Valea Mare, comuna Cândeşti! Urmează „Drumul Sfârlogilor” 

drum valea mare candesti 1

În comuna Cândeşti, din judeţul Dâmboviţa, s-a inaugurat, miercuri – 18 noiembrie 2015, o investiţie pe care niciunul dintre localnici nu o credea realizabilă în urmă cu câţiva ani. Practic, a fost asfaltat drumul care face legătura cu satul Valea Mare. Valoarea totală a investiţiei depăşeşte 5,3 milioane de lei şi a fost finanţată de Uniunea Europeană, prin PNDR. Traseul măsoară 11 km şi traversează în mare parte o zonă împădurită.

Cu această ocazie, preşedintele Consiliului JUdeţean Dâmboviţa – Adrian Ţuţuianu a promis că, anul viitor, se vor efectua lucrări de modernizare şi pe drumul judeţean Cândeşti Vale – Cândeşti Deal – Boţeşti sau „Drumul Sfârlogilor”, cum spun localnicii.

„S-au făcut investiţii mari în comuna Cândeşti. 53 de miliarde lei costă acest drum, 8 miliarde – Căminul Cultural Dragodăneşti, 7 miliarde – Căminul Cultural Cândeşti Vale. Avem acum în asfaltare o stradă din Cândeşti Vale şi o stradă din Dragodăneşti – 9 miliarde de lei, jumătate de la Consiliul Judeţean, jumătate de la Primărie, iar anul viitor pe vremea aceasta va fi gata şi Drumul Sfârlogilor. Sunt şi alte obiective de investiţii pe care le pregătim: reabilitarea reţelelor de apă, un proiect pentru canalizare şi un proiect pentru asfaltarea tuturor drumurilor comunale, care, de asemenea, se va face tot din bani europeni”, a precizat Adrian Ţuţuianu.

drum valea mare candesti 2 drum valea mare candesti 3

Adaugă un Comentariu

*