Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, martie 3, 2021
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Asistent medical face muncă în folosul comunităţii pentru trafic de influenţă!

DÂMBOVIŢA: Asistent medical face muncă în folosul comunităţii pentru trafic de influenţă! 

tribunalul dambovita 5

Judecătorii de la Tribunalul Dâmboviţa au pronunţat sentinţa în cazul asistentului medical din cadrul Secţiei Psihiatrie Gura Ocniţei a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte care a fost prins în flagrant, în luna iulie 2016, în timp ce primea suma de 450 de lei în schimbul promisiunii că va interveni pe lângă un medic în legătură cu internarea tatălui denunţătorului.

Magistraţii l-au condamnat la 2 ani şi 6 luni închisoare cu suspendarea executării pedepsei sub supraveghere şi prestarea unei munci neremunerate în folosul comunității pe o perioadă de 90 de zile la Primăria Târgoviște – Direcția Salubritate Târgoviște sau la Arhiepiscopia Târgoviște – Mănăstirea Stelea. Sentinţa nu este definitivă. Inculpatul inculpatul şi-a recunoscut faptele în faţa completului de judecată.

Potrivit ofiţerilor din cadrul Serviciului Judeţean Anticorupţie Dâmboviţa, asistentul medical a pretins şi primit de la martorul denunţător, în cursul anului 2016, în trei rânduri, suma totală de 1.200 lei şi o sticlă de whisky, din care 250 de lei și sticla de whisky pentru sine, iar restul sumei pentru a fi înmânată unui doctor din cadrul aceleiași unități spitalicești. Inculpatul a fost trimis în judecată, în stare de libertate, prin rechizitoriul din data de 29.05.2017, întocmit de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmbovița.

Adaugă un Comentariu

*