Știri, Muntenia-Sud, România|marți, octombrie 20, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Astăzi s-au împlinit 3 ani de la tragedia din Cartierul CFR

DÂMBOVIŢA: Astăzi s-au împlinit 3 ani de la tragedia din Cartierul CFR 

preot nicolae gheboaia k

În seara zilei de 8 martie 2011, pe Bulevardul IC Brătianu din Târgovişte, în zona Cartierului CFR, şi-au pierdut viaţa, într-un cumplit accident de circulaţie, preotul Nicolae Nicolae din Gheboaia, soţia acestuia – Florina şi fiica lor de 15 ani – Ioana, elevă în clasa a IX-a la Colegiul Constantin Cantacuzino. Şoferul vinovat de moartea celor trei era la vremea respectivă tot preot. Vorbim despre Florin Cergan, fiul judecătoarei Veronica Cîrstoiu.

Dosarul a bătut pasul pe loc mai bine de doi ani, până când, în vara lui 2013, cei doi au fost implicaţi într-un dosar de corupţie. Veronica Cîrstoiu şi fiul său, ajuns între timp avocat în Baroul Bucureşti, au fost arestaţi pe 9 august 2013, fiind acuzaţi de complicitate la trafic de influenţă şi luare de mită pentru a obţine soluţii favorabile în diferite dosare.

În motivarea deciziei de arestare preventivă, instanţa a arătat că judecătoarea a primit de la Dinel Staicu, prin intermediul avocatei acestuia, 630.000 de euro pentru a anula condamnarea la şapte ani de închisoare cu executare primită de Dinel Staicu în dosarul fraudării Băncii Internaţionale a Religiilor.

Revenind la Florin Cergan, cel care a băgat în pământ trei oameni nevinovaţi, abia în ianuarie anul acesta dosarul a fost trimis spre judecată sub acuzaţia de omor din culpă.

cirstoiu-cergan 1

Adaugă un Comentariu

*