Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 18, 2018
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Atenţie, jandarmi! Acum, trag ziariştii!

DÂMBOVIŢA: Atenţie, jandarmi! Acum, trag ziariştii! 

tir jandarmi 2

Ziua Jandarmeriei Române, sărbătorită în fiecare an pe 3 aprilie, constituie un bun prilej pentru jurnalişti de a-şi arăta abilităţile în mânuirea armelor de foc.

Astăzi, în Poligonul Centrului de Perfecţionare Jandarmi de la Ochiuri, s-a desfăşurat încă o ediţie a Competiţiei „Cupa presei la Tir”.

Instruirea de rigoare a fost realizată chiar de către inspectorul şef al IJJ Dâmboviţa, colonelul Costel Gavrilă.

tir jandarmi 1

Şi fiindcă se acumulase destulă nerăbdare, trupa de ziarişti s-a îndreptat în zona de tragere. De la an la an, se dovedeşte că breasla… trăgătorilor cu pixul, camera de luat vederi ori aparatul foto se perfecţionează. Nu toţi, ce-i drept! Dar, suficient de mulţi încât să nu ne facem de râs.

VEZI GALERIE FOTO

Scorul a fost strâns. Primii trei clasaţi – Gheorghe Manea, George Enache şi Mihai Eremia – au avut punctaj apropiat. A rămas în afara podiumului Iulian Canache, deşi a întrunit acelaşi punctaj cu Mihai Eremia. I-a despărţit însă un glonţ care a nimerit în 10!

După festivitatea de premiere, jurnaliştii au fost invitaţi la… şedinţa de socializare. Muniţia – mai uşor de manevrat, însă greu de digerat: cârnăciori, mici şi bere!

 

Adaugă un Comentariu

*