Știri, Muntenia-Sud, România|joi, octombrie 29, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Au început Serbările Pucioasei. Distracţia ţine până duminică seară!

DÂMBOVIŢA: Au început Serbările Pucioasei. Distracţia ţine până duminică seară! 

serbare pucioasa 3

Pucioasa va fi trei zile îmbrăcată în straie de sărbătoare. În această după-amiază, autorităţile locale, în prezenţa a câteva sute de cetăţeni, au deschis manifestările cultural-artistice şi de divertisment.

Dupa slujba religioasă oficiată lângă monumentul de la intrare în parcul central a urmat un scurt program artistic susţinut de echipele de majorete de la şcolile din Pucioasa şi de dansatorii ansamblurilor folclorice Bosilce şi Junii Valahi, din Târgovişte.

serbare pucioasa 2

Au rostit alocuţiuni deputatul Georgică Dumitru, senatorul Leonardo Badea, vicepreşedintele Consiliului Judeţean – Ioan Marinescu şi fostul primar al Pucioasei – Mircea Simion. A fost prezent la eveniment şi Costel Preda, directorul Direcţiei Silvice Dâmboviţa.

Înainte de a porni petrecerea, a fost vernisată o expoziţie de fotografie după care s-a declarat deschis târgul meşterilor populari. De asemenea, aleea principală din parc a fost ocupată de tarabele comercianilor de dulciuri, jucării, obiecte gospodăreşti şi îmbrăcăminte. Nu lipsesc micii, cârnăciorii şi berea rece. Prima seară se va încheia cu un recital Paula Seling şi Ovi.

VEZI AICI PROGRAMUL COMPLET

serbare pucioasa 6 serbare pucioasa 5 serbare pucioasa 4 serbare pucioasa 1

Adaugă un Comentariu

*