Știri, Muntenia-Sud, România|joi, aprilie 2, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIȚA: Au pactizat, dar nu colaborează! Partidul romilor îi face campanie lui Victor Ponta fără UNPR!

DÂMBOVIȚA: Au pactizat, dar nu colaborează! Partidul romilor îi face campanie lui Victor Ponta fără UNPR! 

Pantazica

Romii din Dâmboviţa au, de luna trecută, reprezentare politică. Fiul regelui Cioabă, Dorin, a înfiinţat Partidul Alianţa Democrată a Romilor (PADR), formaţiune care să lupte pentru drepturile romilor, pentru o viaţă mai bună. Filiala Dâmboviţa a PADR este condusă de Niculae Niţu, zis Pantazică, mic întreprinzător târgoviştean. În momentul de faţă, organizaţia numără aproape 1.000 de membri, fără să mai punem la socoteală simpatizanţii.

„Avem filiale în Băleni, Perşinari, Măneşti, Româneşti, Ulmi, Nucet, IL Caragiale, Bucşani şi Târgovişte. Pentru prima dată în România, s-a înfiinţat un partid care să apere drepturile romilor de pe baricadele politicii nu din sânul unei fundaţii sau altui organism apolitic”, ne-a declarat Niculae Niţu.

La nivel central, între Alianţa Democrată a Romilor şi UNPR s-a încheiat un protocol de colaborare, semnat de Gabriel Oprea şi Dorin Cioabă.

PADR-ul îl sprijină în alegeri pe Victor POnta, candidatul PSD-PC-UNPR. Pantazică ne-a spus, mâhnit, că în Dâmboviţa alianţa cu UNPR nu funcţionează deloc.

„Noi vrem cu tărie să-i ajutăm, să participăm alături de ei la campanie, dar nu ne bagă în seamă. Suntem trataţi cu indiferenţă. La nivel de ţară, în alte judeţe, colegii mei colaborează bine cu UNPR. La noi nu se poate. Facem campanie singuri, aşa cum putem, ca să nu picăm de ruşine în faţa domnului ministru Gabriel Oprea şi mai mult decât atât. Vrem şi noi să vină în fruntea ţării un conducător tânăr, cu forţă de muncă, care să facă ordine în ţară. Îl sprijinim pe Victor Ponta”, ne-a mărturisit Niculae Niţu, zis Pantazică, preşedintele PADR Dâmboviţa.

Adaugă un Comentariu

*