Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Au pornit spre Bucegi şi au ajuns cu maşina într-o… râpă!

DÂMBOVIŢA: Au pornit spre Bucegi şi au ajuns cu maşina într-o… râpă! 

munte zapada 1

Minivacanţa de 1 Decembrie pare să dea bătăi de cap jandarmilor montani dâmboviţeni şi salvamontiştilor, care trebuie să fie într-o permanentă alertă, din cauza turiştilor care, în ciuda vremii nefavorabile şi a închiderii unor drumuri, se încumetă să plece în călătorie.

Astăzi, jandarmii de la Postul Zănoaga au intervenit pe DJ 714 Moroieni-Peştera, în zona Table, pentru a ajuta o familie de târgovişteni să iasă din necaz. Maşina în care se aflau doi tineri, împreună cu fiica lor de 7 ani, a derapat, căzând într-o râpă adâncă de circa 15 metri. Din fericire, cei trei ocupanţi au fost scoşi nevătămaţi din autoturism, cu ajutorul angajaţilor societăţii de Drumuri şi Poduri Dâmboviţa.

munte zapada 2Târgoviştenii voiau să ajungă pe platoul Padina-Peştera, unde intenţionau să petreacă miniconcediul. Spun cei care frecventează acest traseu, cel pe Dichiu fiind oficial închis, că nu este curăţat ca la carte şi, dacă nu conduci foarte atent şi nu deţii maşină puternică, ai toate şansele să rămâi înţepenit.

Adaugă un Comentariu

*