Știri, Muntenia-Sud, România|luni, ianuarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Audit pentru depistarea neregulilor de la Compania de Apă, apoi restructurare din temelii

DÂMBOVIŢA: Audit pentru depistarea neregulilor de la Compania de Apă, apoi restructurare din temelii 

adrian tutuianu

Preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, consideră decizia liberalilor de a-şi retrage oamenii din Consiliul de Administraţie al Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa a fi un gest de răzbunare naiv faţă de schimbarea din funcţie a viceprimarului Ciprian Prisăcaru. A mai spus Ţuţuianu că liberalii, prin acestă mişcare, au săvârşit o greşeală, mai ales că la Compania de Apă sunt probleme majore născute pe vremea când Primăria era condusă de Gabriel Boriga şi Ciprian Prisăcaru.

„Ne-am propus, după ce reaşezăm un pic lucrurile în Consiliul de Administraţie, să restructurăm complet Compania de Apă. Vom reduce numărul de membrii din Consiliul de Administraţie, vom reduce numărul de directori, vom trece şi la o reducere de personal, vom face şi un audit pentru depistarea neregulilor existente. Nu vom acoperi pe nimeni. Cei care au creat probleme vor răspunde”, a declarat Adrian Ţuţuianu.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Audit pentru depistarea neregulilor de la Compania de Apă, apoi restructurare din temelii

  1. Horia

    Lasa frate ca vine DNA ul sa vada ce afaceri ai facut cu firma cumnatului Hertanu. Si cel restructurat vei fi tu, cu cerculete la manute.

     

Adaugă un Comentariu

*