Știri, Muntenia-Sud, România|miercuri, august 12, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Autobuzul pentru liceenii din Poiana n-a mai ajuns în comună!

DÂMBOVIŢA: Autobuzul pentru liceenii din Poiana n-a mai ajuns în comună! 

Foto: licvissarion.ro

De două zile, 70 de elevi din Poiana nu pot ajunge la Liceul „Iancu C. Vissarion” din Titu, fiindcă autobuzul care îi transporta la şcoală nu a mai venit în localitate, astfel că fiecare copil a fost nevoit să se descurce pe cont propriu! Nemulţumiţi din cauza situaţiei create, mai mulţi părinţi au mers la Primăria Poiana pentru a reclama aceste aspecte şi a le cere edililor să găsească o soluţie de rezolvare a problemei.

Chiar dacă administraţia publică locală nu este abilitată să efectueze transport de călători şi nici n-ar avea cu ce, primarul Marian Şerban le-a promis că va întreprinde diligenţele necesare pentru reglementarea situaţiei.

„Sper ca lucrurile să revină la normal cât mai curând. Nu este normal să se întâmple aşa ceva. Firma care a câştigat licitaţia trebuie să se achite de obligaţii”, ne-a precizat Marian Şerban.

Contactat telefonic, Valentin Polizache, directorul Liceului Teoretic „Iancu C. Vissarion” din Titu, ne-a spus că a primit asigurări de la reprezentanţii societăţii de transport călători, Grup Atyc Târgovişte, că acest neajuns s-a datorat numai formalităţilor birocratice pe care au fost nevoiţi să le îndeplinească, iar, de mâine, se va intra în program normal de transport.

Adaugă un Comentariu

*