Știri, Muntenia-Sud, România|luni, iunie 1, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Autorităţile şi fermierii din Răcari caută soluţii pentru a-i opri pe hoţi

DÂMBOVIŢA: Autorităţile şi fermierii din Răcari caută soluţii pentru a-i opri pe hoţi 

fermieri racari 3

Gospodarii din zona Răcari, judeţul Dâmboviţa, reclamă către autorităţi că persoane certate cu legea le devastează culturile agricole. Din spusele fermierilor, este vorba despre aceiaşi indivizi care dau atacul, an de an, furând tot ce le pică în mână.

Pentru a veni în sprijinul oamenilor, primarul Marius Caraveţeanu a iniţiat, vineri – 21 august 2015, o întâlnire cu reprezentanţii Poliţiei, Jandarmeriei şi ai administraţiei publice locale. Discuţiile s-au concentrat asupra necesităţii identificării celor mai bune soluţii pentru a opri avântul hoţilor de produse agricole.

fermieri racari 6

Fermierii au fost îndemnaţi să reclame orice atac în culturi, indiferent cât de mică este paguba, şi să nu-şi retragă plângerile odată ce hoţii au fost prinşi. De asemenea, li s-a solicitat să nu intervină pentru a-şi face dreptate singuri, fiindcă riscă să fie agresaţi. La orice zi din oră şi din noapte, pot solicita intervenţia Poliţiei şi Jandarmeriei, la unul din următoarele numere de telefon: 0745.201.861 sau 0245.658.575.

fermieri racari 5 fermieri racari 4 fermieri racari 2 fermieri racari 1

Adaugă un Comentariu

*