Știri, Muntenia-Sud, România|joi, iunie 4, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Avarie provocată! Municipiul Târgovişte şi cinci comune din jur nu primesc apă potabilă

DÂMBOVIŢA: Avarie provocată! Municipiul Târgovişte şi cinci comune din jur nu primesc apă potabilă 

lucrari apa-canal

În plină zi caniculară, municipiul Târgovişte şi comunele Şotânga, Aninoasa, Doiceşti, Răzvad şi Gura Ocniţei au rămas fără apă potabilă, din cauza muncitorilor de pe şantierul din Micro VI, acolo unde se implementează Planul Integrat de Dezvoltare Urbană – zona A. Pur şi simplu se lucrează pe o parte şi se strică pe alta! Practic, seara trecută a fost avariată conducta magistrală de alimentare cu apă potabilă.

Conducerea Companiei de Apă Târgovişte-Dâmboviţa preconizează ca defecţiunea să fie remediată în cursul zilei de astăzi, însă nu se ştie exact ora.

Populaţia este avertizată să nu consume apa în scop potabil imediat după reluarea distribuţiei decât dacă o fierbe cel puţin 10 minute. Rezultatul analizelor de laborator pentru probele ce vor fi prelevate se vor primi în circa 72 de ore şi abia atunci vom şti cu exactitate dacă apa livrată la robinet se încadrează sau nu în parametrii de calitate.

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Avarie provocată! Municipiul Târgovişte şi cinci comune din jur nu primesc apă potabilă

  1. vlag tepes

    „Dorel”, simbolul nostru narional, iar ne-a facut-o!
    Din cauza lipsei de vigilenta a unui diriginte de santier, „doreii” isi fac de cap si sparg conductele, ca doar ei nu stiu ce-i sub pamant, dar seful stie…
    Pe langa disconfortul lipsei de apa pentru popultie, ne intrebam cine va plati factura- firma constructoare sau Compania de Apa, din banii nostrii?

     

Adaugă un Comentariu

*