Știri, Muntenia-Sud, România|joi, februarie 25, 2021
Sunteți Aici Home » SPORT » DÂMBOVIŢA: Banchet pentru fotbaliștii Aninoasei la final de tur

DÂMBOVIŢA: Banchet pentru fotbaliștii Aninoasei la final de tur 

banchet-aninoasa-1

Sărbătoare în rândul fotbaliștilor de la FC Aninoasa! După un tur de campionat epuizant, încununat cu rezultate mai mult decât bune, vineri după-amiază, a avut loc banchetul de final de an al divizionarei C dâmbovițene. La petrecerea organizată în sala de festivități a Centrului de Cultură din Aninoasa au fost prezenți jucătorii, antrenorii, conducătorii clubului și reprezentanți ai autorităților locale, invitat special fiind Constantin Maricescu – primarul localității.

banchet-aninoasa-2La finalul banchetului, antrenorul Cristian Bălașa a precizat că vacanța jucătorilor de la Aninoasa va fi în perioada 10 decembrie (după meciul Aninoasei II cu Olimpia Runcu, programat în turul 2 al Cupei) – 19 ianuarie, iar reunirea lotului va avea loc pe 20 ianuarie. De asemenea, în perioada 10-20 februarie Pahonțu et comp. vor efectua un cantonament montan centralizat, urmând ca locația să fie stabilită până la sfârșitul anului.

Mai mult de atât, în pauza de iarnă echipa va fi întărită cu patru jucători valoroși, dar, în același timp, este posibil să se renunțe la doi-trei dintre componenții actuali.

Ionuț Parghel

Adaugă un Comentariu

*