Știri, Muntenia-Sud, România|vineri, octombrie 30, 2020
Sunteți Aici Home » ACTUALITATE » DÂMBOVIŢA: Barbarie pe străzile Găeştiului! Câinii maidanezi sunt înjunghiaţi cu furcile

DÂMBOVIŢA: Barbarie pe străzile Găeştiului! Câinii maidanezi sunt înjunghiaţi cu furcile 

Foto: Cronica de Găeşti

Mai mulţi găeşteni acuză că angajaţii firmei de ecarisaj recurg la cruzimi fără margini. Potrivit publicaţiei Cronica de Găeşti, câinii fără stăpân sunt ademeniţi în cuşti, cu mâncare drept momeală, iar apoi sunt înjunghiaţi cu furcile şi răniţi grav.

Acțiunea deosebit de violentă i-a revoltat atât de mult pe oameni, încât au ajuns să-i păzească pe măcelari și să salveze câinii răniți grav, indifrent de ce parte a baricadei s-ar afla. Problema maidanezilor este, astfel, departe de a fi rezolvată, întrucât cu exterminarea extremă nu sunt de acord nici măcar cei mai radicali dintre găeşteni. Aceştia au declarat că nu mai suportă urletele animalelor încolțite și înjunghiate și cer autorităților locale să caute metode omenești pentru a le lua de pe străzi.

Primarul Dan Iacobuţă a declarat pentru incomod-media.ro că nu acceptă barbaria şi, dacă se va dovedi că firma angajată de administraţia locală să gestioneze situaţia câinilor fără stăpân se face vinovată de atrocităţile despre care vorbesc oamenii, va proceda la rezilierea contractului.

„Nu sunt de acord cu astfel de proceduri. Noi i-am angajat să ridice câinii de pe străzi, dar nu aşa. Dacă vor exista cetăţeni care au dovezi că angajaţii firmei concesioanre au săvârşit asemenea atrocităţi, voi rezilia contractul”, a precizat Dan Iacobuţă.

Foto: Cronica de Găeşti

Foto: Cronica de Găeşti

Foto: Cronica de Găeşti

Foto: Cronica de Găeşti

Răspuns la DÂMBOVIŢA: Barbarie pe străzile Găeştiului! Câinii maidanezi sunt înjunghiaţi cu furcile

  1. Fara Maidanezi Romania

    Trebuie sa recunosc ca titlul articolului ma unge pe suflet . Pai daca lumea este satula pana in git de haitele de maidanezi salbatici este si normal ca isi face dreptate singura .

     

Adaugă un Comentariu

*