Știri, Muntenia-Sud, România|sâmbătă, octombrie 31, 2020
Sunteți Aici Home » Sud-Muntenia » Dâmboviţa » DÂMBOVIŢA: Bărbat, strivit sub tractor la Gemenea Onceşti

DÂMBOVIŢA: Bărbat, strivit sub tractor la Gemenea Onceşti 

accident tractor voinesti

Un accident nefericit în urma căruia un om şi-a pierdut viaţa s-a petrecut aseară, pe DJ 702, în satul Onceşti, la câţiva paşi de şcoală. Ion N., de 66 de ani, a vrut să pornească tractorul. Utilajul agricol nu a răspuns comenzilor sale, aşa că un gând nefericit l-a împins să improvizeze.

Fiindcă vehiculul se afla undeva pe stradă, mai sus, a încercat să-l urnească singur la vale. În momentul în care tractorul s-a pus în mişcare, a urcat iute pe scaun, încercând să-l controleze. Din păcate nu a mai reuşit.

Utilajul a intrat într-un şanţ şi s-a răsturnat. Bietul om a fost aruncat şi strivit sub roata din spate. Echipajul SMURD sosit rapid la faţa locului a încercat, zadarnic, circa 45 de minute să-l readucă la viaţă prin metodele de resuscitare.

Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost transportat la Laboratorul de Medicină Legală din Târgovişte în vederea efectuării necropsiei. Ion N. trăia singur. Divorţase cu multă vreme în urmă, iar fosta soţie şi băiatul său s-au mutat în judeţul Ilfov. Anunţat de tragedie, fiul a venit la Voineşti pentru a se ocupa de înmormântare.

Adaugă un Comentariu

*